ingyenes webinárium 04.09.

Átalányadózol?

Most minden a helyére kerül​!

Szeretnél képbe kerülni az átalányadózással? Milyen teendők, változások vannak idén, milyen buktatókat érdemes elkerülni? Bizonytalan vagy az átalányadó bevallásod elkészítésében? Mindenben segítünk, és akár élőben kérdezhetsz vezető könyvelőinktől a webinárium közben. A részvétel ingyenes, de a helyek száma korlátozott!

ingyenes webinárium 04.09. → BETELT!

Átalányadózol?

Most minden a helyére kerül​!

Szeretnél képbe kerülni az átalányadózással? Milyen teendők, változások vannak idén, milyen buktatókat érdemes elkerülni? Bizonytalan vagy az átalányadó bevallásod elkészítésében? Sajnos a meghirdetett időpont betelt, de ha 2024.03.13. és 04.09. között előfizetsz a Keret- és adófigyelőre, az előadás felvételét ingyen megkapod és visszanézheted.

Segítünk, hogy élvezd a vállalkozói életet

Egyéni vállalkozónak lenni tele van kihívásokkal – különösen, ha folyamatosan újabb és újabb adminisztratív feladatokkal találkozol. Nem kell azonban mindenhez értened! A Számlázz.hu és a QUiCK csapata (korábbi autokata szakmai csapat) most egy közös webináriumon mutatja be azokat a lépéseket, amelyekről minden átalányadózónak tudnia kell! 

Kezeld hatékonyan a teendőid, navigálj ügyesen a fizetendő adók és járulékok között, és kövesd nyomon az alanyi adómentes és átalányadó keretedet! Felfedjük a szüneteltetés buktatóit és eldöntheted, szükséged van-e könyvelőre. Szerelkezz fel a legfrissebb gyakorlati tudással!

Neked szól a webinárium, ha

Miről lesz szó?

Ki lesz az előadó?

Kovács Kitti

RIPORT APPLICATIONS VEZETŐ TANÁCSADÓ

A QUiCK csapat kiemelkedő tanácsadója, aki nem csak a számok világában mozog otthonosan, hanem az adózási labirintusokban is útmutatást nyújt. Képzettsége szerint mérlegképes könyvelő és a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy és számvitel karán végzett közgazdász. Szakértelme nem csupán elméleti alapokon nyugszik, hiszen több, mint 5000 alkalommal nyújtott személyre szabott segítséget ügyfeleknek adózási problémáik megoldásában. Kitti hozzáértése és szakmai tapasztalata nélkülözhetetlen az átalányadózó egyéni vállalkozók számára, legyen szó bonyolult adózási kérdésekről vagy bevallások pontos elkészítéséről, ő az a személy, akihez bizalommal fordulhatsz.

Fontos tudnivalók

Hol?

Online, Zoomon

Mikor?

2024.04.09-én, 17 órakor

Meddig?

A felvételt a regisztrálók visszanézhetik.

Hol?

Online, Zoomon

Mikor?

A jelentkezést lezártuk, de Keret- és adófigyelő előfizetéssel felvételről visszanézheted az előadást.

Meddig?

A felvételt a regisztrálók visszanézhetik.

Érdekel a Keret- és adófigyelő

Érdekel a Keret- és adófigyelő

Siess, mert a helyek száma korlátozott! 

Ha szeretnél ott lenni az eseményen, jelentkezz most, mert csak az első 300 regisztráló helye biztosított.

Kérem a Keret- és adófigyelőt és az előadást!

Ha 2024.03.13. és 04.09. között előfizetsz a Keret- és adófigyelőre (mellyel könnyedén elkészítheted a 2458-as bevallásodat, naprakészen követheted alanyi adómentes- és átalányadó kereteidet, és emellett teendőidre és az aktuális határidőkre is figyelmeztetünk), az előadás felvételét ingyen megkapod (tervezetten a webináriumot követő napon, 04.10-én).


További részletek a Keret- és adófigyelőről

A szervezőkről

Ha nem is minden szerelem az égben köttetik, azt bizton állíthatjuk, hogy a Számlázz.hu és a QUiCK kapcsolata mindenképp áldottnak tekinthető. 🙂 Kiegyensúlyozott és harmonikus a kezdetektől. Az első igazán nagy közös szolgáltatásunk, az autokata több ezer katást támogatott éveken át. Ma már a Keret- és adófigyelőt és a QUiCK felületén elérhető további funkciókat kínáljuk az átalányadózó (és katás) egyéni vállalkozók adminisztratív és adózási feladatainak megkönnyítésére. A szakmai csapat pedig továbbra is változatlan: lelkes és precíz könyvelők és tanácsadók segítenek a teendőkben, válaszolják meg a vállalkozásoddal kapcsolatos kérdéseidet.

Velünk nem vagy egyedül: eddig több ezer bevallástervezet elkészítésében segítettük ügyfeleinket, és az Átalányadó-figyelővel egész évben Számlázz.hu Vezérlőpultodon követheted kereteidet, teendőidet és a határidőkre is figyelmeztetünk.

Tudj meg többet

Sajnos nem, a webináriumot kizárólag online lehet megnézni (Zoomon keresztül).

Először is regisztrálnod kell a webináriumra (amit ingyenesen megtehetsz ezen az oldalon). Regisztrációdról megerősítő e-mailt fogsz kapni, az esemény előtt pedig pár órával elküldjük neked az előadás Zoom linkjét. 

Igen, felvételt készítünk az előadásról, amit később rendelkezésedre bocsátunk, ha regisztráltál.

Ne aggódj! A regisztrációkor megadott e-mail címedre elküldjük az előadás felvételét. 

Összesen 90 perc, de a kérdezz-felelek szekciótól függően akár több is lehet. 

A Számlázz.hu Keret-és adófigyelőjével a katás és átalányadózó egyéni vállalkozóknak nyújtunk támogatást. Alanyi adómentes és átalányadó kereteidet Számlázz.hu vezérlőpultodon követheted, figyelmeztetünk teendőidre és a határidőkre, és további adózási támogatást (pl. bevételi nyilvántartást vagy bevallás-varázslót) is találsz a QUiCK-ben. A Keret- és adófigyelő Számlázz.hu #start csomagtól, különdíj ellenében érhető el.

További részletekért kattints ide!

A bevallás-varázslóval egyszerűen és gyorsan készítheted el a bevallástervezeted, és miután elkészült az XML fájl, feltöltheted az ONYÁ-ba vagy ÁNYK-n keresztül is benyújthatod az adóhatóságnak. A bevallás-varázsló használata egyszerű, de ha elakadnál, könyvelők és tanácsadók segítségére számíthatsz.

A bevallás-varázsló használatához szükséged lesz Keret- és adófigyelő előfizetésre. A Keret- és adófigyelő Számlázz.hu #start csomagtól, különdíj ellenében érhető el. Számlázz.hu Vezérlőpultodon keresztül tudsz átlépni a QUiCK felületére, ahol a Pulzus menüpontban a határidős feladatok között találod meg a bevallás-varázslót az adóbevallási időszakban (04.01-04.12.).

2024 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi tájékoztató