2021.11.18. - online élőben

INTEG:RÁCIÓ

Mesterműhely vállalkozóknak

Megmutatjuk, hogyan növelheted vállalkozásod hatékonyságát az #okosautomatizmusok segítségével, és hogy hogyan navigálhatsz otthonosan az integrációk világában!

INTEGR:RÁCIÓ illusztráció
Online meetup

UPDATE 11.09.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt úgy döntöttünk, hogy a rendezvényt kizárólag online tartjuk meg. Így mindenki biztonságosan, saját környezetéből vehet részt a Mesterműhelyen, a helyszínről bejelentkező előadóknak pedig online tehetitek fel kérdéseiteket!

Aki személyes részvételre jogosító jegyet váltott, azt a regisztrációkor megadott e-mail címen tájékoztatjuk a jegyárkülönbözet visszatérítéséről.

UPDATE 11.09.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt úgy döntöttünk, hogy a rendezvényt kizárólag online tartjuk meg. Így mindenki biztonságosan, saját környezetéből vehet részt a Mesterműhelyen, a helyszínről bejelentkező előadóknak pedig online tehetitek fel kérdéseiteket!

Aki személyes részvételre jogosító jegyet váltott, azt a regisztrációkor megadott e-mail címen tájékoztatjuk.

Online meetup

Mire jó a Mesterműhely?

Vállalkozni izgalmas, és nehéz. Izgalmas, mert te diktálsz, de nehéz, mert a szakmád mellett saját kezedben egy csomó “admin” is. Lehetőleg gépen, online. Egy sor háttérfeladat ugyanis simán kiszervezhető, akár gépeknek. Elég hozzá néhány párezer forintos, egymással okosan kommunikáló szoftver, és kész is. A Számlázz.hu PARK második Mesterműhelyén most megmutatjuk ezeket a működéseket, és azt, hogy mitől áll majd kézre neked is az okosautomatizmusok használata! 

Gyakorlati példák, valódi esetek, fejlődési lehetőségek, élő networking!

Neked szól a műhely, ha

Mi lesz a program?

Friss és ropogós digitalizációs témákat szedtünk össze, amelyekkel ha képbe kerülsz, garantáltan előrébb fogsz járni néhány lépéssel, mint a piacod többi szereplője. Azonnal hasznosítható tudást kapsz kézhez, amelyet rögtön átültethetsz a gyakorlatba. Előadóink egytől egyig gyakorlati szakemberek, akik élen járnak a pénzügyi adminisztráció digitalizációjában.

Mi lesz a program?

Friss és ropogós digitalizációs témákat szedtünk össze, amelyekkel ha képbe kerülsz, garantáltan előrébb fogsz járni néhány lépéssel, mint a piacod többi szereplője. Azonnal hasznosítható tudást kapsz kézhez, amelyet rögtön átültethetsz a gyakorlatba. Előadóink egytől egyig gyakorlati szakemberek, akik élen járnak a pénzügyi adminisztráció digitalizációjában.

Kik lesznek az előadók?

Mérő László

Mérő László

matematikus, publicista, pszichológus, játékfejlesztő

Eredeti szakmám matematikus. Az ELTE Pszichológiai Intézetének professzor emeritusa és a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem professzora vagyok. Fő kutatási területeim a gondolkodás- és gazdaságpszichológia és a játékelmélet. A Darwin’s Marketing Evolution cég társalapítójaként tizennyolc éve a memetikai marketingkutatás területén is dolgozom, ezt sikerrel alkalmaztuk számos ismert márka és termék kommunikációjának megalapozásához. A szélesebb intellektuális közönség számára írt könyveim eddig 11 nyelven jelentek meg, volt, amelyik elnyerte Az év tudományos könyve Németországban díjak egyikét.

Kis Ervin Egon

Smart Commerce Consulting - vezető tanácsadó, partner

25+ éve foglalkozom az internettel, 20+ éve az e-kereskedelemmel, digitális gazdasággal, 10+ éve a Számlázz.hu-val. Számomra a digitalizáció a tervezhetőséget, mérhetőséget és ellenőrizhetőséget jelenti, egy olyan átlátható világot, ahol a teljesítmény és eredmény szorosan összefügg, nyerni csak tisztességesen lehet. Adatokkal és számokkal foglalkozom, emberekkel és embereknek dolgozom. Pénz helyett összefüggéseket keresek. A profit helyett az értékteremtésben hiszek: profit csak hozzáadott-értékből termelhető fenntartható módon.

Kristó Zoltán

Kristó Zoltán

Meyer & Levinson - partner, Riport Applications - ügyvezető

A Meyer & Levinson partnereként elsősorban kkv-k számviteli, adózási és szervezetfejlesztési területeiért felelős szakember. Emellett – a több száz ügyfelet kiszolgáló komplex cégszolgáltató Meyer & Levinson digitális lábának – a Riport Applications Kft.-nek is ügyvezetője és egyik “think-tank”-je. Ez utóbbi cég számos számviteli-pénzügyi digitalizációs szolgáltatást fejlesztett az elmúlt években, melyek mindegyikének központjában a tanácsadási munka digitalizálása, a könyvelők és és ügyfeleik hatékonyabb kollaborációja áll. Ebből a műhelyből nőtt ki az autokata és az egyre népszerűbb OCR és gépi tanulási technológiákkal felvértezett költségnyilvántartó, a QUiCK.

Laczkovszky Gábor

Laczkovszki Gábor

Eszerződés.hu - alapító-tulajdonos

Az Eszerződés.hu szolgáltatás vezérigazgatója, alapító-tulajdonosa. Szívügye a környezetvédelem, digitális jólét/transzformáció, valamint az automatizált üzleti folyamatok. Nemzetközi nagyvállalatoknál és az állami szektorokban lévő projekteken edződött. Közel 15 éves UX és UI pályafutása alatt a Fintech és Lawtech SaaS (Software as a service) termékekre specializálódott. Jelentős tapasztalata van a jogi, adatvédelmi és pénzügyi előírások, törvények digitális transzformációjának területén. Két gyermek, Dávid és Anna büszke édesapja.  Szabadidejében transzperszonális és integrál pszichológiát tanul és régi orosz órákat gyűjt.
Réti Bálint

Réti Bálint

PÉNTECH - társalapító, üzletfejlesztési- és jogi vezető

A jogi egyetemet követően az első magyar social startup társalapítójaként felépítette a vállalat kommunikációs és üzleti folyamatait, illetve számos előadást és képzést tartott itthon és az USA-ban egyaránt. Ezt követően egy nemzetközi humanitárius-fejlesztési ügynökség vezetőjeként dolgozott, majd egy piacvezető ügyvédi irodában pénzügyi joggal és üzleti-jogi struktúrák kialakításával foglalkozott. Üzleti-jogi-digitalizációs kurzust tart az ELTE és a PPKE szakkollégiumában joghallgatóknak, illetve a Péntech képviseletében a Magyar Fintech Szövetség elnökhelyettese. A Péntech digitális pénzügyi platformmal azon dolgozik, hogy etikus és digitális finanszírozási megoldásokat vezessen be a pénzügyi kultúrába, ezzel támogatva az erősebb, stabilabb, működőképesebb vállalkozásokat és gazdaságot.

Sziráczki István

Dr. Sziráczki István

Tíz éve foglalkozik adatvédelmi joggal és hat éve az online kereskedők és szolgáltatók jogszerű működésének támogatásával. Tanácsadóként segíti ügyfeleit a zökkenőmentes üzletvitel kialakításában. Korábban 18 évig a rendőrségnél szolgált, nagyrészt a bűnügyi szolgálati ágnál: az ott szerzett tapasztalat és hatósági szemlélet szakterületein jól hasznosítható,  és ügyfeleinek nagy előnyére válik. Webshopjogászként online kereskedők és más online szolgáltatások jogszerű működését támogatja. Adatjogászként feladata a GDPR rendeletnek való megfelelés biztosítása, adatvédelmi tisztviselő pozíció ellátása (DPO), ellenőrző audit tartása, adatvédelmi hatásvizsgálatok lefolytatása, adatvédelmi incidensek kivizsgálása – teljes körűen a vállalkozások számára, nemcsak online tevékenységükre tekintettel.

Tornyánszki Éva

Tornyánszki Éva

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - design manager, service designer

Közel 10 éve design menedzserként dolgozik, civil, állami és piaci területeken is. A kreatív problémamegoldás, üzleti gondolkodás és kooperatív tervezés jellemzi a munkában, ahol a design eszközével igyekszik szerethetőbbé és gazdaságilag fenntarthatóbbá tenni bármilyen terméket vagy szolgáltatást. Jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Innovációs Központjában stratégiai és business design-nal foglalkozik, emellett a Kultúrgorilla design manager stúdió alapítójaként fenntartható életstratégiákat népszerűsít kiállítások és workshopok formájában.
Tóth Zoltán

Tóth Zoltán

Számlázz.hu - ügyfélkapcsolati vezető

Az internetszolgáltatástól és telekommunikációtól kezdve a minőségbiztosításon át az online számlázásig számos területen szerzett ügyfélkapcsolati vezetői tapasztalatot multinacionális cégeknél és kis-és középvállalkozásoknál egyaránt. 2018-tól a Számlázz.hu ügyfélkapcsolati vezetője. A sport fontos része az életének, amellett, hogy versenyszerűen kézilabdázott, a PLER-Budapest utánpótlás csapatának edzője. Ahogyan a sportban, úgy a munkája során is a csapatmunka erejében hisz, és azt vallja, hogy az ügyfélszolgálat egy hozzáállás, nem pedig egy funkció.

Váradi János

Váradi János

Számlázz.hu - FINTECH STRATÉGA

A McDaniel College (Maryland, USA) Economics and Business Administration szakán szerzett diplomát, hazai pályáját a Citibanknál (2004-2010) és a K&H Banknál (2010-2012) kezdte különböző vezetői pozíciókban. Ezt követően három évig teljes körűen vezette a PayU magyarországi bevezetését, startup állapotból a piacvezető pozíció elérésééig. ’15 és ’18 között a First Data Corporation közép-kelet-európai fejlesztési vezetőjeként dolgozott együtt bankokkal kártyás fizetési megoldásaik hatékony kiépítésén. 2018 júliusában csatlakozott a Számlázz.hu csapatához, ahol a stratégiai, elsősorban fintech fejlesztésekért felelt. Jelenleg egy olyan fintech-megoldás bevezetésén dolgozik, ami forradalmasíthatja vállalkozók százezreinek életét.

Zwecker Bence

Zwecker Bence

MUNCH.hu - operációk és befektetés

A Munch.hu egy olyan applikáció, amely az ételpazarlás komplex problémájára kínál megoldást: éttermek, pékségek, boltok és szállodák kedvezményesen értékesítik rajta az el nem adott, de jó minőségű ételeket. A Munch-csal jó áron kaphatóak tökéletes minőségű, közeli lejáratú ételek, emellett könnyedén tehetünk vele az ételpazarlás ellen is. Különlegessége, hogy a vásárlók nem tudják előre, mi is lesz pontosan a csomagban, ezzel a “munch-ozás” még izgalmasabb élménnyé válik. Zwecker Bence az operatív működésért és befektetésekért felelős alapítótárs.

Helyszín és időpont:

Budapest Music Center

Cím: 1093 Budapest, Mátyás utca 8.
Mutasd a térképen!

Időpont: 2021.11.18.

Kapunyitás: 09:00

Tömegközlekedés

M4-es metró: Fővám tér,
2-es villamos: Fővám tér/Zsil utca
47, 49-es villamos: Fővám tér

Autó

Studium Irodaház Parkolója,
Bálna Budapest Mélygarázs

Jegyvásárlás

Online jegy

ONLINE RÉSZVÉTEL

EARLY BIRD ÁRON

nap
óra
perc
mp

3.900 Ft + áfa

Online részvétel

teljes árú jegy nov. 11-től

4.900 Ft + áfa

VEGYÉL RÉSZT MÉRŐ LÁSZLÓ NYITÓ ELŐADÁSÁN INGYEN!

Regisztrálj itt, hogy részese legyél az előadásnak, jegyvásárlás nélkül: az előadást a Számázz.hu PARK Facebook-csoportban közvetítjük!

A szervezőről

Az esemény a Számlázz.hu PARK szervezésében valósul meg, amely egy olyan független vállalkozói közösség, ahol digitális eszközöket legózunk egymás mellé, okos üzleti automatizmusokat mutatunk cégmérettől függetlenül minden vállalkozó és könyvelő számára! A PARK alapítói a Számlázz.hu mellett a Riport Applications, az Innonest és a SMARTBooks. Az alapítókon kívül független szakértőink a pénzügy, számvitel, jog, informatika és számos egyéb területről osztják meg értékes digitalizációs tapasztalataikat a folyamatosan frissülő oldalunkon és Facebook csoportunkban.

Gyakran Ismételt Kérdések

Természetesen az esetleges érvényben lévő hatályos rendelkezések szerint fogunk eljárni, a kormány intézkedéseivel összhangban. Ha úgy alakul, hogy a járványhelyzet vagy egyéb vis maior esemény miatt a rendezvény meghiúsul vagy korlátozásokkal lesz látogatható, mindent megteszünk annak érdekében, hogy kompenzáljuk azokat, akik jegyet váltottak az eseményre.

A vásárló elállhat a vásárlástól, legkésőbb a rendezvény megvalósulása előtt 10 nappal vagy amennyiben magánszemélyként vásárol jegyet, a vásárlást követően 14 napig (magánszemély vásárló esetén a két dátum közül a későbbi az elállási időszak utolsó napja). Az elállási szándékot a hello@szamlazz.hu e-mail címre kell jelezni a regisztrációkor megadott e-mail címmel és névvel. A rendezvényről történő előre nem jelzett távolmaradás esetén a vételárat nem áll módunkban visszatéríteni.

Igen, ezt legkésőbb a rendezvény hivatalos kezdési időpontja előtt 24 órával kérheted. Amennyiben nem tudsz részt venni a rendezvényen, e-mailben, a hello@szamlazz.hu címen kell jelezned ezt, megjelölve annak teljes nevét és e-mail címét, aki helyetted részt vesz az eseményen.

2021 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi tájékoztató