ingyenes webinárium 02.07./02.13. → BETELT!

Bevalljuk: szeretjük a katát

Most minden a helyére kerül

Nem vagy magabiztos kata bevallásod elkészítésében? Adózással kapcsolatos kérdéseid vannak? Mindenben segítünk, hogy pontos #katabevallást tudj készíteni – és azon is túl! Sajnos mindkét meghirdetett időpont betelt, de ha 2024.02.07. és 02.25. között előfizetsz a Keret- és adófigyelőre (a bevallás-varázslóra), az előadás felvételét ingyen megkapod és visszanézheted.

Bevalljuk: szeretjük a katát

Segítünk, hogy élvezd a vállalkozói életet

Egyéni vállalkozónak lenni tele van kihívásokkal – különösen, ha folyamatosan újabb és újabb adminisztratív feladatokkal találkozol. Nem kell azonban mindenhez értened! A Számlázz.hu és a QUiCK csapata (korábbi autokata szakmai csapat) most egy közös webináriumon mutatja be azokat a lépéseket, amelyekről minden katásnak tudnia kell! 

Kezeld hatékonyan az iparűzési adót, navigálj ügyesen a kata kereteken belül, és tartsd naprakészen a bevételi nyilvántartásod! Felfedjük a szüneteltetés buktatóit és eldöntheted, szükséged van-e könyvelőre. Szerelkezz fel a legfrissebb gyakorlati tudással!

Neked szól a webinárium, ha

Neked szól

Miről lesz szó?

Ki lesz az előadó?

Raffai Fanni

Raffai Fanni

RIPORT APPLICATIONS VEZETŐ TANÁCSADÓ

A QUiCK csapat kiemelkedő tanácsadója, aki nem csak a számok világában mozog otthonosan, hanem az adózási labirintusokban is útmutatást nyújt. Képzettsége szerint mérlegképes könyvelő és a Budapesti Gazdasági Egyetem pénzügy és számvitel szakán végzett adózási specializációt választott közgazdász. Szakértelme nem csupán elméleti alapokon nyugszik, hiszen több, mint 4000 alkalommal nyújtott személyre szabott segítséget ügyfeleknek adózási problémáik megoldásában. Fanni hozzáértése és szakmai tapasztalata nélkülözhetetlen a katás egyéni vállalkozók számára, legyen szó bonyolult adózási kérdésekről vagy bevallások pontos elkészítéséről, ő az a személy, akihez bizalommal fordulhatsz.

Fontos tudnivalók

Hol?

Online, Zoomon

Mikor?

A jelentkezést lezártuk, de Keret- és adófigyelő előfizetéssel felvételről visszanézheted az előadást.

Meddig?

Ha lemaradsz, felvételről visszanézheted.

Érdekel a Keret- és adófigyelő

Jelentkezz

Szeretnék előfizetni a Keret- és adófigyelőre, és visszanézni az előadást.

Ha 2024.02.07. és 02.25. között előfizetsz a Keret- és adófigyelőre (mellyel könnyedén elkészítheted 23KATA bevallásodat, naprakészen követheted alanyi adómentes- és kata kereteidet, és emellett teendőidre és az aktuális határidőkre is figyelmeztetünk), az előadás felvételét most ingyen megkapod és visszanézheted.

További részletek a Keret- és adófigyelőről

A szervezőkről

Ha nem is minden szerelem az égben köttetik, azt bizton állíthatjuk, hogy a Számlázz.hu és a QUiCK kapcsolata mindenképp áldottnak tekinthető. 🙂 Kiegyensúlyozott és harmonikus a kezdetektől. Az első igazán nagy közös szolgáltatásunk, az autokata több ezer katást támogatott éveken át. Ma már a Keret- és adófigyelőt és a QUiCK felületén elérhető további funkciókat kínáljuk a katás (és átalányadózó) egyéni vállalkozók adminisztratív és adózási feladatainak megkönnyítésére. A szakmai csapat pedig továbbra is változatlan: lelkes és precíz könyvelők és tanácsadók segítenek a teendőkben, válaszolják meg a vállalkozásoddal kapcsolatos kérdéseidet. 

Velünk nem vagy egyedül: eddig több mint 30.000 kata bevallástervezet elkészítésében segítettük ügyfeleinket, és a Kata-figyelővel egész évben Számlázz.hu Vezérlőpultodon követheted kereteidet, teendőidet és a határidőkre is figyelmeztetünk.

Tudj meg többet

Sajnos nem, a webináriumot kizárólag online lehet megnézni (Zoomon keresztül).

Először is regisztrálnod kell a kata webináriumra (amit ingyenesen megtehetsz ezen az oldalon). Regisztrációdról megerősítő e-mailt fogsz kapni, az esemény előtt pedig pár órával elküldjük neked az előadás Zoom linkjét. 

Igen, felvételt készítünk az előadásról, amit később rendelkezésedre bocsátunk, ha regisztráltál.

Ne aggódj! A regisztrációkor megadott e-mail címedre elküldjük az előadás felvételét. 

Összesen 90 perc, de a kérdezz-felelek szekciótól függően akár több is lehet. 

A Számlázz.hu Keret-és adófigyelőjével a katás és átalányadózó egyéni vállalkozóknak nyújtunk támogatást. Alanyi adómentes és kata kereteidet Számlázz.hu vezérlőpultodon követheted, figyelmeztetünk teendőidre és a határidőkre, és további adózási támogatást (pl. bevételi nyilvántartást vagy bevallás-varázslót) is találsz a QUiCK-ben. A Keret- és adófigyelő Számlázz.hu #start csomagtól, különdíj ellenében érhető el.

További részletekért kattints ide!

A bevallás-varázslóval egyszerűen és gyorsan készítheted el a bevallástervezeted, és miután elkészült az XML fájl, feltöltheted az ONYÁ-ba vagy ÁNYK-n keresztül is benyújthatod az adóhatóságnak. A bevallás-varázsló használata egyszerű, de ha elakadnál, könyvelők és tanácsadók segítségére számíthatsz.

A bevallás-varázsló használatához szükséged lesz Keret- és adófigyelő előfizetésre. A Keret- és adófigyelő Számlázz.hu #start csomagtól, különdíj ellenében érhető el. Számlázz.hu Vezérlőpultodon keresztül tudsz átlépni a QUiCK felületére, ahol a Pulzus menüpontban a határidős feladatok között találod meg a bevallás-varázslót az adóbevallási időszakban.

2024 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi tájékoztató