2021.09.23. - Budapest Music Center
Early bird:
nap
óra
perc
mp

Exkluzív rendezvény a digitalizáció jegyében

Exkluzív rendezvény
a digitalizáció jegyében

Könyvelő Mesterműhely

Könyvelőket érintő forró, digitalizációs témák, barátságos hangulatú, inspiratív előadások és beszélgetések belevaló könyvelőknek, akik szeretnék meglovagolni és uralni a digitális kihívásokat. Csupa gyakorlatias téma szakértők tolmácsolásában, semmi elméleti okoskodás! 🙂

Mit tanulhatok az eseményen?

Egyre több a 21. századi gondolkodású vállalkozó a piacon, akik a digitális gondolkodású könyvelőket részesítik előnyben. Vértezd fel magad te is digitális könyvelői attitűddel! Az első Könyvelő Mesterműhely előadásain olyan eszközöket és tudást adunk a kezedbe, amely nemcsak annak kulcsa, hogy meglévő ügyfeleid számára magasabb szintű szolgáltatást nyújts, hanem új ügyfelek felé is megnyithatja a kapukat. Ha pedig kérdéseid maradnak nyitva, személyesen teheted fel azokat előadóinknak és a résztvevő szakembereknek!

könyvelői meetup

Találkozzunk élőben!

Nem tudsz eljönni? Ne csüggedj! A rendezvény egy részét online is közvetítjük. Ha viszont megteheted, feltétlenül érdemes velünk tartanod személyesen.

Az élő eseményen ugyanis:

Helyszín és időpont:

Budapest Music Center

Cím: 1093 Budapest, Mátyás utca 8.
Mutasd a térképen!

Időpont: 2021.09.23.

Kapunyitás: 09:00

Tömegközlekedés

M4-es metró: Fővám tér,
2-es villamos: Fővám tér vagy Zsil utca
47, 49-es villamos: Fővám tér

Autó

Studium Irodaház Parkolója,
Bálna Budapest Mélygarázs

Hogyan épül fel a program?

Friss és ropogós digitalizációs témákat szedtünk össze, amelyekkel ha képbe kerülsz, garantáltan előrébb fogsz járni néhány lépéssel, mint a kollégáid. Azonnal hasznosítható tudást kapsz kézhez, amelyet rögtön átültethetsz a gyakorlatba. Előadóink egytől egyig gyakorlati szakemberek, akik élen járnak a pénzügyi digitalizációban.

09:30-10:00
A banki tételek futószalagon érkeznek a számlázódból a könyvelésbe

Komjáthy Krisztina, Komjáthy Könyvelés

Szeretnéd végleg elfelejteni a banki tételek kézzel történő rögzítését? Az előadásból kiderül, hogyan teheted ezt meg könnyedén az autokassza funkcióval. Személyes tapasztalatokon keresztül járjuk körül, hogy hogyan áramlanak a banki tranzakciók automatikusan a számlázó-, majd tovább a könyvelőprogramba, hogy mely bankoktól érkezhet adat és kinek előnyös mindez. Egyáltalán miért jó a vállalkozóknak és mit nyerhetsz ezzel te könyvelőként?

Elérhető: Személyesen és online

09:30-10:00
10:00-10:30
Szabadítsátok ki az adatokat! - könyvelő vagy, nem adatrögzítő

Stygár László, Számlázz.hu

Minden könyvelő adatokkal dolgozik - de kinek a “feladata” ezeknek az adatoknak a hónapról-hónapra történő összegyűjtése? Mi történik akkor, ha a könyveléshez szükséges adatok összegereblyézése nem teljes körű, és emiatt a könyvelés nem fedi pontosan a vállalkozás gazdasági eseményeit? Hogyan csináltuk ezt régen, hogyan segít minket ebben a NAV Online Számla rendszere, és merre fogunk továbblépni: egy még kényelmesebb és még pontosabb világ felé? Adatok, tálcán, Neked. Mert könyvelő vagy, nem adatrögzítő.

Elérhető: Személyesen és online

10:00-10:30
10:30-10:45
SZÜNET
10:30-10:45
10:45-11:15
Könyvelői, adótanácsadói egzisztencia a digitális cunami alatt és után.

Kalocsai Zsolt, RSM HUNGARY

Milyen megoldásokkal, szolgáltatásokkal valamit tudásháttérrel lehetünk nyerők a digitális korban?

Elérhető: Csak személyesen!

10:45-11:15
11:15-11:45
Adóz(tat)ás digitalizációja

Czöndör Szabolcs, NAV KAVIG

Az elmúlt években az adóhivatal oldaláról nagyon sokat beszéltünk és beszéltem személyesen és digitálisan is a számlázás szabályairól, az elektronikus számlázásról, a számlaadat-szolgáltatásról, de akár az SAF-T projektről is. Monty Python után szabadon most jöjjön valami egészen más. Más abban a tekintetben, hogy nem egy-egy adószakmai szempontból talán izgalmasnak is nevezhető témáról fogok beszélni, hanem egy olyan digitalizációs folyamatról, amely bejárja Európát, és a könyvelők már a saját bőrükön is érezhetik. Ez az érzés hol csapdaként, hol segítségként jelenik meg. Az előadásomban azt próbálom bemutatni, hogy az adóhivatali különféle megoldásait hogyan tudja egy könyvelő a saját munkájának segítésére használni.

Elérhető: Csak személyesen!

11:15-11:45
11:45-12:05
SZÜNET
11:45-12:05
12:05-12:35
XML séma olvasás könyvelői szemmel

Kocsis Csaba, Online Számla rendszer

XML-ben vagy programkódban gondolkozni csupán nyelvészeti kérdés. A mai rohamosan gyorsuló és digitalizálódó világban azok a szakemberek vannak lépéselőnyben, akik képesek a szakterületüket interdiszciplináris módszereken keresztül is megközelíteni. Az előadásban azt szeretném bemutatni, hogy fél óra alatt hogyan lehet elsajátítani az XML sémának, mint nyelvnek az alapfokú olvasási képességét. Példákkal, gyakorlaton keresztül, melynek végén az Online számlás séma is felfedi a titkait.

Elérhető: Személyesen és online

12:05-12:35
12:35-12:50
Nem csak a könyvelők, az ügyfelek is digitalizálódnak - hol és hogyan keresnek maguknak könyvelőt?

Turay Dia, Könyvelő-Net

A pandémia előtt a digitalizáció fontos volt a cégeknek, azóta sürgős is. A digitálisan fejlett ügyfelek száma folyamatosan nő – ahogyan a könyvelőkkel szemben támasztott elvárásaik is. Az elmúlt egy év tapasztalata – és több ezer adatpont – alapján megmutatjuk, hol és hogyan keresnek könyvelőt ezek az ügyfelek az online térben. Sőt, azt is, hogy hogyan tudod jelezni feléjük, hogy Te digitális könyvelő vagy.

Elérhető: Személyesen és online

12:35-12:50
12:50-14:00
Networking és ebéd

lehetőség könyvelőknek beszélgetni előadókkal, Számlázz.hu PARKos résztvevőkkel

Elérhető: Személyesen

12:50-14:00

Kik lesznek az előadók?

Czöndör Szabolcs

Czöndör Szabolcs

NAV KAVIG, főosztályvezető

Végzettségét tekintve közgazdász-informatikus, aki az adóhivatalnál eltöltött évek alatt mindig is a két terület határán dolgozott. Több adóhivatali digitalizációs projektben vett részt és jelenleg is többnek az aktív közreműködője. Rendelkezik adószakértői végzettséggel is, így egy-egy informatikai fejlesztési témakört képes több területről elemzés alá vonni. Az Online Számla projekt szakmai vezetőjeként kötődik a számla adatszolgáltatáshoz. A témában több cikknek a szerzője, valamint rendszeresen tart előadásokat könyvelőknek, szoftverfejlesztőknek.

Kalocsai Zsolt

RSM HUNGARY, ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓ

Az RSM csoport alapítója, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a számvitel, belföldi és nemzetközi adózás területén mind a középvállalatok, mind pedig a multinacionális vállalatcsoportok tekintetében. Az RSM vezetése mellett aktívan vesz részt magyar és nemzetközi adóstruktúrák kialakításában, magánvagyon tervezésben, vállalat átstrukturálásokban. Több szervezetben lát el elnökségi illetőleg felügyelőbizottsági tagságot.

Kocsis Csaba

SOLUTION ARCHITECT, az Online Számla rendszer fejlesztési vezetője

A család PC-jét minden lehetséges módon tönkretette gyerekkorában. Ebből már sejteni lehetett, hogy a szenvedélye nem fogja sokáig a jogi pályán tartani. Több mint 10 éve foglalkozik big enterprise IT fejlesztésekkel, mind a big-data, mind a big-transaction vonalon szerzett már tapasztalatot. Rendszertervezésben, szoftver patternek és architektúrák között érzi igazán otthon magát. Szenvedélyesen transzparencia párti, Ő vitte ki a NAV-ot a Githubra. A nagyközönség az utóbbi 3 évben az Online Számla rendszer kapcsán találkozhatott vele.

Komjáthy Krisztina

Komjáthy Krisztina

KOMJÁTHY KÖNYVELÉS, ügyvezető-könyvvizsgáló

Könyvelőnek lenni elhivatottság. Krisztina számára az izgalmas feladatok a klasszikus könyvelésen túl kezdődnek. Szereti látni, ahogy a számok beszélni kezdenek, megmutatják egy vállalkozás jelenét és rávilágítanak a jövőjére is. Idén 20 éve nyitotta meg irodáját, a Komjáthy Könyvelést, amely jelenleg 150 aktív társas és egyéni vállalkozásnak ad biztos hátországot modern, kontrolling szemléletű könyvelési szolgáltatásokkal. Szakmai küldetésnek tartja, hogy a növekvő digitális könyvelési megoldásokat kihasználva egyre tartalmasabb és kényelmesebb szolgáltatást nyújthasson ügyfelei részére. 

Stygár László

Számlázz.hu, szolgáltatásfejlesztési vezető

A Számlázz.hu szolgáltatás-fejlesztési vezetője, alapító-tulajdonosa, „visionary leader”-e. Fő feladata az innovációt a számlázási megoldásokban megjeleníteni, fókuszban természetesen a Számlázz.hu mindenkori felhasználóival. Esküdt ellensége minden elavult technológiának. „Észrevétlenül segítséget nyújtani másoknak ahhoz, hogy megvalósítsák az álmaikat, vagy egyszerűen csak megéljenek a vállalkozásukból – ennél nem kell több.”

Turay Dia

Könyvelő-net, TÁRSTULAJDONOS

Szakmai pályáját management tanácsadással kezdte, ahol zömmel folyamat-fejlesztési és stratégiai projektekkel foglalkozott, ezt követően banki stratégiai és controlling területen dolgozott. A Könyvelő-Net a pandémia első hulláma alatt indult, teljesen online működő cég. Legfőbb célkitűzésük, hogy a könyvelő keresés problémájára olyan alternatív megoldást mutassanak, ami – mind a könyvelőt keresők, mind a könyvelők számára – hatékonyabb és megbízhatóbb, mint a személyes ajánlás.

A szervezőről

Az esemény a Számlázz.hu PARK szervezésében valósul meg, amely egy olyan független vállalkozói közösség, ahol digitális eszközöket legózunk egymás mellé, okos üzleti automatizmusokat mutatunk cégmérettől függetlenül minden vállalkozó és könyvelő számára! A PARK alapítói a Számlázz.hu mellett a Riport Applications, az Innonest és a SMARTBooks. Az alapítókon kívül független szakértőink a pénzügy, számvitel, jog, informatika és számos egyéb területről osztják meg értékes digitalizációs tapasztalataikat a folyamatosan frissülő oldalunkon és Facebook csoportunkban.

Jegyvásárlás

Teljes árú jegy

nap
óra
perc
mp
A JEGYVÁSÁRLÁS LEZÁRULT

ONLINE RÉSZVÉTEL:

Ez az esemény lezajlott. Ha legközelebb szívesen csatlakoznál hozzánk, iratkozz fel, és értesítünk a következő rendezvényről.

Gyakran Ismételt Kérdések

Természetesen az esetleges érvényben lévő hatályos rendelkezések szerint fogunk eljárni, az Operatív Törzs és a kormánya intézkedéseivel összhangban. Ha úgy alakul, hogy a járványhelyzet vagy egyéb vis maior esemény miatt a rendezvény meghiúsul vagy korlátozásokkal lesz látogatható, mindent megteszünk annak érdekében, hogy kompenzáljuk azokat, akik jegyet váltottak az eseményre.

A vásárló elállhat a vásárlástól, legkésőbb a rendezvény megvalósulása előtt 10 nappal vagy amennyiben magánszemélyként vásárol jegyet, a vásárlást követően 14 napig (magánszemély vásárló esetén a két dátum közül a későbbi az elállási időszak utolsó napja). Az elállási szándékot a hello@szamlazz.hu e-mail címre kell jelezni a regisztrációkor megadott e-mail címmel és névvel. A rendezvényről történő előre nem jelzett távolmaradás esetén a vételárat nem áll módunkban visszatéríteni.

Igen, ezt legkésőbb a rendezvény hivatalos kezdési időpontja előtt 24 órával kérheted. Amennyiben nem tudsz részt venni a rendezvényen, e-mailben, a hello@szamlazz.hu címen) kell jelezned ezt, megjelölve annak teljes nevét és e-mail címét, aki helyetted részt vesz az eseményen.

A Számlázz.hu PARK Facebook csoportjában és a Számlázz.hu YouTube csatornáján nem nyilvános linken, amit az esemény napján küldünk ki a regisztráció során megadott e-mail címre. Online csak bizonyos előadásokat teszünk elérhetővé. Ha kíváncsi vagy mindre, tarts velünk személyesen!

2021 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi tájékoztató