2021.09.23. - Budapest Music Center
Early bird:
nap
óra
perc
mp

Exkluzív rendezvény a digitalizáció jegyében

Exkluzív rendezvény
a digitalizáció jegyében

Könyvelő Mesterműhely

Könyvelőket érintő forró, digitalizációs témák, barátságos hangulatú, inspiratív előadások és beszélgetések belevaló könyvelőknek, akik szeretnék meglovagolni és uralni a digitális kihívásokat. Csupa gyakorlatias téma szakértők tolmácsolásában, semmi elméleti okoskodás! 🙂

Mit tanulhatok az eseményen?

Egyre több a 21. századi gondolkodású vállalkozó a piacon, akik a digitális gondolkodású könyvelőket részesítik előnyben. Vértezd fel magad te is digitális könyvelői attitűddel! Az első Könyvelő Mesterműhely előadásain olyan eszközöket és tudást adunk a kezedbe, amely nemcsak annak kulcsa, hogy meglévő ügyfeleid számára magasabb szintű szolgáltatást nyújts, hanem új ügyfelek felé is megnyithatja a kapukat. Ha pedig kérdéseid maradnak nyitva, személyesen teheted fel azokat előadóinknak és a résztvevő szakembereknek!

könyvelői meetup

Találkozzunk élőben!

Nem tudsz eljönni? Ne csüggedj! A rendezvény egy részét online is közvetítjük. Ha viszont megteheted, feltétlenül érdemes velünk tartanod személyesen.

Az élő eseményen ugyanis:

Helyszín és időpont:

Budapest Music Center

Cím: 1093 Budapest, Mátyás utca 8.
Mutasd a térképen!

Időpont: 2021.09.23.

Kapunyitás: 09:00

Tömegközlekedés

M4-es metró: Fővám tér,
2-es villamos: Fővám tér vagy Zsil utca
47, 49-es villamos: Fővám tér

Autó

Studium Irodaház Parkolója,
Bálna Budapest Mélygarázs

Hogyan épül fel a program?

Friss és ropogós digitalizációs témákat szedtünk össze, amelyekkel ha képbe kerülsz, garantáltan előrébb fogsz járni néhány lépéssel, mint a kollégáid. Azonnal hasznosítható tudást kapsz kézhez, amelyet rögtön átültethetsz a gyakorlatba. Előadóink egytől egyig gyakorlati szakemberek, akik élen járnak a pénzügyi digitalizációban.

Kik lesznek az előadók?

Czöndör Szabolcs

Czöndör Szabolcs

NAV KAVIG, főosztályvezető

Végzettségét tekintve közgazdász-informatikus, aki az adóhivatalnál eltöltött évek alatt mindig is a két terület határán dolgozott. Több adóhivatali digitalizációs projektben vett részt és jelenleg is többnek az aktív közreműködője. Rendelkezik adószakértői végzettséggel is, így egy-egy informatikai fejlesztési témakört képes több területről elemzés alá vonni. Az Online Számla projekt szakmai vezetőjeként kötődik a számla adatszolgáltatáshoz. A témában több cikknek a szerzője, valamint rendszeresen tart előadásokat könyvelőknek, szoftverfejlesztőknek.

Kalocsai Zsolt

RSM HUNGARY, ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓ

Az RSM csoport alapítója, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a számvitel, belföldi és nemzetközi adózás területén mind a középvállalatok, mind pedig a multinacionális vállalatcsoportok tekintetében. Az RSM vezetése mellett aktívan vesz részt magyar és nemzetközi adóstruktúrák kialakításában, magánvagyon tervezésben, vállalat átstrukturálásokban. Több szervezetben lát el elnökségi illetőleg felügyelőbizottsági tagságot.

Kocsis Csaba

SOLUTION ARCHITECT, az Online Számla rendszer fejlesztési vezetője

A család PC-jét minden lehetséges módon tönkretette gyerekkorában. Ebből már sejteni lehetett, hogy a szenvedélye nem fogja sokáig a jogi pályán tartani. Több mint 10 éve foglalkozik big enterprise IT fejlesztésekkel, mind a big-data, mind a big-transaction vonalon szerzett már tapasztalatot. Rendszertervezésben, szoftver patternek és architektúrák között érzi igazán otthon magát. Szenvedélyesen transzparencia párti, Ő vitte ki a NAV-ot a Githubra. A nagyközönség az utóbbi 3 évben az Online Számla rendszer kapcsán találkozhatott vele.

Komjáthy Krisztina

Komjáthy Krisztina

KOMJÁTHY KÖNYVELÉS, ügyvezető-könyvvizsgáló

Könyvelőnek lenni elhivatottság. Krisztina számára az izgalmas feladatok a klasszikus könyvelésen túl kezdődnek. Szereti látni, ahogy a számok beszélni kezdenek, megmutatják egy vállalkozás jelenét és rávilágítanak a jövőjére is. Idén 20 éve nyitotta meg irodáját, a Komjáthy Könyvelést, amely jelenleg 150 aktív társas és egyéni vállalkozásnak ad biztos hátországot modern, kontrolling szemléletű könyvelési szolgáltatásokkal. Szakmai küldetésnek tartja, hogy a növekvő digitális könyvelési megoldásokat kihasználva egyre tartalmasabb és kényelmesebb szolgáltatást nyújthasson ügyfelei részére. 

Stygár László

Számlázz.hu, szolgáltatásfejlesztési vezető

A Számlázz.hu szolgáltatás-fejlesztési vezetője, alapító-tulajdonosa, “visionary leader”-e. Fő feladata az innovációt a számlázási megoldásokban megjeleníteni, fókuszban természetesen a Számlázz.hu mindenkori felhasználóival. Esküdt ellensége minden elavult technológiának. “Észrevétlenül segítséget nyújtani másoknak ahhoz, hogy megvalósítsák az álmaikat, vagy egyszerűen csak megéljenek a vállalkozásukból – ennél nem kell több.”

Turay Dia

Könyvelő-net, TÁRSTULAJDONOS

Szakmai pályáját management tanácsadással kezdte, ahol zömmel folyamat-fejlesztési és stratégiai projektekkel foglalkozott, ezt követően banki stratégiai és controlling területen dolgozott. A Könyvelő-Net a pandémia első hulláma alatt indult, teljesen online működő cég. Legfőbb célkitűzésük, hogy a könyvelő keresés problémájára olyan alternatív megoldást mutassanak, ami – mind a könyvelőt keresők, mind a könyvelők számára – hatékonyabb és megbízhatóbb, mint a személyes ajánlás.

A szervezőről

Az esemény a Számlázz.hu PARK szervezésében valósul meg, amely egy olyan független vállalkozói közösség, ahol digitális eszközöket legózunk egymás mellé, okos üzleti automatizmusokat mutatunk cégmérettől függetlenül minden vállalkozó és könyvelő számára! A PARK alapítói a Számlázz.hu mellett a Riport Applications, az Innonest és a SMARTBooks. Az alapítókon kívül független szakértőink a pénzügy, számvitel, jog, informatika és számos egyéb területről osztják meg értékes digitalizációs tapasztalataikat a folyamatosan frissülő oldalunkon és Facebook csoportunkban.

Jegyvásárlás

Teljes árú jegy

nap
óra
perc
mp
A JEGYVÁSÁRLÁS LEZÁRULT

ONLINE RÉSZVÉTEL:

Ez az esemény lezajlott. Ha legközelebb szívesen csatlakoznál hozzánk, iratkozz fel, és értesítünk a következő rendezvényről.

Gyakran Ismételt Kérdések

Természetesen az esetleges érvényben lévő hatályos rendelkezések szerint fogunk eljárni, az Operatív Törzs és a kormánya intézkedéseivel összhangban. Ha úgy alakul, hogy a járványhelyzet vagy egyéb vis maior esemény miatt a rendezvény meghiúsul vagy korlátozásokkal lesz látogatható, mindent megteszünk annak érdekében, hogy kompenzáljuk azokat, akik jegyet váltottak az eseményre.

A vásárló elállhat a vásárlástól, legkésőbb a rendezvény megvalósulása előtt 10 nappal vagy amennyiben magánszemélyként vásárol jegyet, a vásárlást követően 14 napig (magánszemély vásárló esetén a két dátum közül a későbbi az elállási időszak utolsó napja). Az elállási szándékot a hello@szamlazz.hu e-mail címre kell jelezni a regisztrációkor megadott e-mail címmel és névvel. A rendezvényről történő előre nem jelzett távolmaradás esetén a vételárat nem áll módunkban visszatéríteni.

Igen, ezt legkésőbb a rendezvény hivatalos kezdési időpontja előtt 24 órával kérheted. Amennyiben nem tudsz részt venni a rendezvényen, e-mailben, a hello@szamlazz.hu címen) kell jelezned ezt, megjelölve annak teljes nevét és e-mail címét, aki helyetted részt vesz az eseményen.

A Számlázz.hu PARK Facebook csoportjában és a Számlázz.hu YouTube csatornáján nem nyilvános linken, amit az esemény napján küldünk ki a regisztráció során megadott e-mail címre. Online csak bizonyos előadásokat teszünk elérhetővé. Ha kíváncsi vagy mindre, tarts velünk személyesen!

2021 © Minden jog fenntartva! | ÁSZF | Adatvédelmi tájékoztató